converse + hårfärg

emma tog sina convese så jag spreang och köpte egna vita! fast med låg sula iatället för hög så jag inte blir lite längre haha:D nu sitte rjag med brunmörk lila hårfärg i håret najs! hihi så ätt redo inför kvällen nu:)! men ska dra mig en stund till ua. KYSS

20.49

TJABBA, nyss kommit hem från uddevalla :)
först blev det att kolla dyrdyrdyr lägenhet som verkligen inte var värt det priset, den var rätt stor men jätte sleeten, så nej tack blir nog inget med det! senare blev det till att åka och träffa syster, och fick även med en tjejspel hem, så nu ska det fan snart bli tjejmiddag! :) sen skulle mamma och tanka vid torp och precis när vi åker där ifrån kommer jag på att vi är ju brevid torp, fast det var en kvart kvar tills det stängde men hon vände och vi sprang in på torp och köpte oss några linnen var!
idag har jag även varit hemma hela dagen, och städat hela huset nästan :o, plus att alexandra kom förut en sväng och hjälpte till med maten haha;) föresten, om du ser det här så kan jag ju bara säga att GLÖM INTE: busskortet, tröjan, minneskortet och klockan ;) haha ja som ni ser så bara hon snor allt hon får tag i ;)
imorgon är det valborg och då blir det grebbestad, ja alexandra har ju skrivit om det där uppe så det är inget jag behöver ta, men aja ha en bra kväll!
pusss/ julia


tomorrow


ungifär såhär kommer jag se ut imorgon! + skinnjacka och fixat mig i skallen och ansiketet då vill säga. ska bara tvinga emma att jag ska få låna hennes converse för annars har jag ett stooooort beskymmer..//alexandra

en dag på stan för mig själver

ja, jag strunade i eftermiddagen i skolan trodde jag skulle hinna med bussen kl 12:40 ifrån dingle men icke..så drog istället hem till julia som hade "mensvärk" idag, kan förstå henne för jag HATAR torsdagar. iaf var där i några timmar inna jag tog moppen till dingle hoppade på bussen åkte till torp och köpta mig en klänning som jag ska sy om, hårfärg två par stora härliga ringar(tyvärr är en förstor upptäckte jag nu) leggnings och lite annat smått och gott. sedan snäll som jag är hjälpa jag en utlänsk med rätt buss träffade jockie ifrån fjb som var ett tag sedan nu så hälsade lite på han, åt mig tjock och sedan tog jag bussen till dingle igen. gick till pappas jobb och hämtade mopped och åkte hem och nu sistter jag här och har tjockat mig igen?! jaja får gå kan skylla på att jag har kille.. haha! alla kommer hem senare på kvällen och jag är rätt rädd utav mig så antigen kkommer oskar hit snart eller så åker jag till han. MYSIGT! iaf imorgon är det valborg vilket betyder att jag och mina kära vänner ska bli redigt onyktra! haha fyfan vad löjligt skrivit men det stämmer på pricken. vid halv sex tiden kommer jasmine och julia till mig och så fixar vi oss väl lite grann sedan bär det vidare på förfest i hamburgsund och sedan ner till grebbestad! NAJS. // alexandra MIN KAMERA ÄR BORTA MED:(

killar gör att du går upp;)

hahah nu ska jag bli nyttig, snart sommar som nivet! och tjejer? killar gör att ni går upp trop mig:o vägde mig idag och jag har gått upp ca 5 kilo sedan jag och oskar blev ihop! haha.. illa. nej men ska bli lite nyttig nu hade jag tänkt mig ;)

// alexandra

jävla rubrik

hellu, ska precis åka till mormor en sväng, får hoppas på massage! är helt slut
rätt okej skoldag, bara att orienteringen förstörde allt men ;)
var hos tandläkaren idag också, tycker inte om det så värst mycket, men idag var det rätt okej eftersom vissa i denna värld har perfekta tänder (JAAG ALLTSÅ) hihoohahaa ;) 
ikväll blir det desperate housewives och lite plugg (Y)
härligt väder idag också, får hoppas att det håller sig till fredag också :)

nej nu ska jag dra BYE / juliette  


fint!

bussen 9:12

tog bussen hem 9:12 träffade oskar och såg att hans tandställning var av, såå fint ju! baa ett halvår kvar sen ryyyyger min med;) rintigt hungrig måste jag säga och funderar på att gå ner och äta alldeles strax.. oskar kommer hit senare och det kallar jag myspys, fint väder med. nästan så man borde gå ut? men njeeeeeeee, dte orkar jag inte. // alexandra

high summer // A


trött

fyfan vad jag hatar måndagar, är verkligen alltid så sjukttrött på dom dagarna, så somnade nästan på bussen hem förut om det inte hade varit för dom små irreterande killarna som satt framför mig och skrek ..
har precis tuggat i mig masssssa kyckling, och då menar jag verkligen massa också! men vad ska man göra när det är så gott? sen blir det träning, som då lär behövas haha ;)
och nu tror jag att jag får ta och sova middag eftersom jag inte kunde få min skönhetssömn på bussen ;)

// julia


sammanfattning utav helgen


Hemma igen

jag och oskar har precis duschat! väldigt mysigt:) vart hos julia en stund och ätit hihi. ja det är väl så länget är, puss alexandra


Alexandra

hej nu sitter jag hemma hos oskar med oskar och viktor, ja såg ditt lilla fina inlägg under julia hahah! stackare putta ut gubbjäveln ur sängen då! föresten vrf är bilderna så små:(? jag kan ju inte printa dom? jaja kommer hem till dig sedan och snor lite bilder sen ist och pratar ut om igår kväll:)! ja somsagt kvällen var bra med bra folk! jag har också en hel del huvudvärk men vad gör de? söndag och skola imorgon menmen får gå sedan är det ju valborg och då ni!:D söta små flickor kom till oskar på natten med!


10.51

godmorgon, sitter just nu i mitt rum med en sovande kenneth brevid mig och ett gött jävla huvudvärk!
la in bilderna från igår på datorn nyss, det var 100 bilder eller något och jag har väl tagit tre av dom haha. men det blir väl så om man lägger kameran på ett bord med massa folk runt omkring och sedan går ;) aja kvällen var iallafall jättetrevlig :) det började hos jesper och sedan åkte vi till hamburgsund med någon, sedan runt 4 åkte jag kenneth, jasmine och jesper hem till mig och sov.. inte så skönt att sova i en soffa med en kenneth som tar all plats plus en påse öl och en gitarr som kuddar(Y)
aja idag blir det väl bara att ta det lungt, kanske åker och solar med mamma senare men får se på det, eller åka till min mormor eftersom hon har lovat massage till mig :)

TJAAAAOOO / julia 
 








ready för the lördag

julia berättade om i fredags och nu ska vi dra till jesper hade vi tänkt oss. dricka och ha skoj! najsbajs säger vi. snart hämtar julia mig och då drar vi! tjaaaaaaaaaaaooo. mabey liye bilder får se min kamera är somsagt borta. puss alexxpalexx

lördag

TJA, nu ska strax jag och alexandra åka iväg på äventyr hihiih
hörs nog imorgon tror jag
ha en bra lördag för det har jag planerat att jag ska ha iallafall ;)
pusss juliaaa

trevlig kväll!

tjohopp, har precis kommit hem efter att ha hämtat mopeden hos sandra, och innan det så var jag på kalas hos kusinerna :)
igår kväll kom sandra, rulta, alexandra och isabella hit och det blev en liten tjejkväll, jättemysigt :D vi åt god mat, och lite var det inte häller ;) sedan bar det av till dingle med moped, och sen munkedal en sväng sedan blev det hem till mig med isabella, hihi så tack för kvällen tjejor :)






nu ska jag ut i det fina vädret, pussss / julia


snart iväg till julia

snart ska jag dra iväg till julia med några söta små flickor!
bilder kommer väl imorgon caiiioo


torp!

hellu, har nyss ätit efter att ha kommit hem från torp
fick lite kläder och skor, så tack för det mamma :) skulle igentligen sola i dingle också men det var fullt och vi orkade inte vänta så får bli på lördag eller söndag ist.
hade nationellaprov i matte förut, gött att det är över, och tror faktikst det gick rätt bra
imorgon är det orientering och jag orkar verkligen inte, förstår inte kartjäveln och tycker inte alls om det, men finns ju inget att göra åt saken så får väl gå runt i skogen och se glad ut :(
har nog inget mer att berätta tror jag ;)

Tjooooheej / julia  


hos oskar

har precis vart på en cykel tur oskar tvinga ut mig på när jag ville åka moped:( träffade sötis isabella m.m.  snart ska vi ner och laga mat, blir att sova hos honom. pussiii // alexxpalexx

Snygg brud

Hej,hej hallå? alexanda här och jag och julia ska nog iväg och träna strax om jag inte får tag på julia? för vi tränade igår och i förrigår så tänkte vi kunde träna imorogn istälklet för idag men NEJ självklat ska hon inte svara. julai ring om du ser detta nu då? OKEJ? // alexandra!


heeeeeeeeeeeeeeeeej

nyss kommit hem från skolan och har precis ätit och sätt på andra avenyn.
tycker det inte alls är bra igentligen men man fastnar ju fan i det haha :)
senare blir det att kolla gym med alexandra och plugga lite no, matteboken orkade jag inte ta med mig hem, rätt dåligt eftersom jag har nationella prov i matte imorgon, men det går nog bra endå får jag hoppas!
nejnu ska jag halvsova till en film

BYE EVERYBODY (h)
/ julia



mammas lasange!

precis ätit mig spyfärdig.. shit alltså:( mammas lasenge är go mer kan  jag inte säga:) om några timmar blir det att kolla på ett gym med julia:)

muffins/cupcakes


muuums, jag och isabella har precis gjort dom här godingarna!
/ juliaa

tisdag

tjaaaa!
sitter just nu hos isabella och har precis solat lite hehe :)
idag så har skolan gått väldigt fort, plus att jag klarade svenska och no:n, sköööönt!  
och efter skolan så åkte isabella med mig hem och så åt vi lite och sedan åkte vi till isabella, och då gick vi till ica och köpte lite mat och nu så solar hon.
och denna dag (eller imorgon) är min och isabellas två årsdag, så grattis till oss hihi :D
inatt ska jag sova här och senare blir det kanske att baka lite och sedan tv och mat, hihi kommer bli en bra dag/kväll alltså :)  
elskar dig sötnos <3




/ julietteeeee


måndag

jahopp, oså var det måndag igen då.. snart blir det träning med julia. inte så sugen på det eftersom jag fortfarande är supermätt på grädde efter mina pankakor men det får väl gå? ja det får det. måste börja med att klä på mig tränings kläder snart jaaaaaa


våår!

härligt väder! vet igentligen inte vad jag gör vid datorn när jag kan sitta ute i solen:o
aja, skolan gick rätt snabbt idag iallafall, skönt det för att jag hatar måndagar
om drygt en timme blir det träning med alexxpalexx :)
det sitter bra efter massamassa maat, och frukt till efterrätt! MUMS
haha som vanligt sitter jag och kollar på barnprogram på tv:n och ska strax gå ut i solen! 


 


ha en bra varm dag :D / juulia


men alltså..

tränade med julia för några timmar sedan, innan det lagade jag middag åt oskar, ibland men bara IBLAND kan jag faktiskt vara riktigt snäll:D efter träning satte jag mig framför gossip gil och tjockade i mig ca 27393258400 st fattiridare. nu har jag laddat ner en film som jag sedan ska se efter wipeorut och imorgon är det tillbaka till skolan, verkligen inget sug.. // alexandra johanna bergquist!


trött

tjabbatjenahallå!

ja som ni ser under mig så har nörden alexandra redan berättat lite om igår ;) 
snart så ska jag städa lite tänkte jag och sedan blir det träning,
och efter det är det söndagsmys med min favorit isabella! :D<3
det är nog bara det jag har att säga, pussshej / julia


lördags

vi skulle igentligen trollhättan men det va slut när vi kommir fram till uddevalla. ist stannade vi i uddevalla ett tag och träffade alaa och hans kompisar plus lite mer. sedan tog vi 2:17 bussen hem ifrån uddevalla och jag,julia och oskar sov hos mig.

slapp lördag

sitter hemma hos denna filur och är galet sugen på att göra något........... tur att man har snygg kille iaf.

heelg

helluu!
jag sitter med en handduk runt huvudet och morgonrock, har precis duschat och det var jätteskönt efter att ha luktat mindre bra haha
gårdagen var ett äventyr för min och sandras del ;) ja jag orkar inte berätta men det blev många ställen vi besökte och mycket trevligt folk :)
bilder kanske jag laddar upp sen om jag orkar, nu ska jag iallafall ta på mig lite kläder och sedan gå ut och ta en promenad, eller försöka tvinga min mamma att åka till torp med mig!
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, men det märker man med tiden
sååå heejdå // julia


du är galet begränsad

sitter hemma och kollar lite klänningar, härligt. har fått min tandställning uppe nu med och fy i helvete vad fult det är! höll på att börja grina när dom satt på den. menmen blir ju bra efteråt.. iaf jag drar till oskar om någon timma, vad gör ni ikv? //alexaaaaandrajohanaa

my only one @ alexxpalexx och oskarrr


mys/boviken/oskar/plugga

mys i boviken med oskar supermysigt, och pinsamt m.m. ska sova hos sötisen idag och blir plugga lite men för att vara helt ärlig så tror jag att jag gör ptrovet nästa vecka för jag kan inte ett skit.. // aleeeeeeeeeeeexxxx

yo man!

Tja, jag sitter i mitt rum och snart börjar väl svettet rinna för det är då fan inte kallt här inne, men jag får väl skylla mig själv när jag satte på 30 grader på elementet förut och stängde dörren innan jag åkte till skolan.
idag har jag bakat massa åt min pappa, eftersom jag är så snäll för att han skulle ha det till något och det fick bli amerikanska chokladmuffins och sockerkaka, låter mumsigt så får hoppas på att dom är goda:)
  snart så ska jag iväg med mamma och sola lite, och sandra kommer nog hit och lämnar några kakor som jag har köpt;)  och senare blir det väl massa plugg eftersom jag har 20 underbara sidor i no tills imorgon, jag längtar verkligen såå!
föresten så kom jag in på handel i uddevalla, och ligger rätt bra till så nu blir det bara hålla kvar betygen så är det bara att leva livet!



kollade igenom lite bilder förut, så här är en bild på mulaan, isabellas katt! :D
målare: julia johansson

// juliaaaa


tjabba tjena hallå?

fyfan. äckelpäckel no prov imorgon och jag har lkäst på fel sidor? jävlig kul. // alexandrajohannabergquist

fräknar

fått massvis med fräknar utav solen nu, tråkigt nog blir jag inte brun. men julia den lilla bruna bajskorven ska sjääääääääääääääälvklart bli det. fyyy. nu ska jag natta för imorgon är en stor dag, träning, med andra ord drar jag och julia till gymmet! och om ni ville veta lite interssant information så har jag just ätit upp hela min burk med jordnötssmör! gottttttttttttt. GODNATTII ///// alexandra

soooool

tjaa, just nu ligger jag nyvaken i min säng, skithärligt att ha sovit en någon timme kan jag lova:)
somnade nästa nu ute i solen förut, det var ju tur jag inte gjorde det för att då hade väl mitt ansikte sätt ut som en kräfta nu;)
idag har jag haft orientering i skolan och jag och alexandra hittade en kontroll som vanligt (y)
hatar skiten. men kan iallafall nöja mig med att det har varit superväder idag, och man märker verkligen att sommaren är påväg, underbart! nejmen nu får jag ta och öva på no och göra lite matte eftersom jag har noprov och nationella prov i matte på fredag <3

/julia


hellu

snart blir det träning, var en vecka sedan sist, DÅLIGT! jaja dagen har vart okej och jag sitter här hemma skitmätt pusssssssssss alexandra

lite mer bilder!

här har ni ett antal bider till //alexxpalexxxxxxxxx


picture

här från ni lite bilder ifrån fredags och lördags, se och njut!


igår

igår gick vi till havstensund ifrån grebbestad till en fest som sög bokstavligen! jag oskar och kenneth åkte tillbaka till grebbestad och käkade pizza, GOTT! iaf så i fredags var det fest hos mig, det var då roligare än igår. minns inte mycket men var bra så länge det varade. julia lägger in bilder senare ifrån kvällen igår, om ni vill se bilder ifrån i fredags så går ni in på: alexxpalexx.blogg.se

// alexandra!

hehe

nu bär det av till hällevadsholm för att köpa mat haha ;)
senare så blir det tanum eller något BYEEEE

ny blogg!

tja, jag och alexandra skaffar oss en blogg tillsammans!
det känns rätt fel enligt mig eftersom jag inte är någon människa som brukar blogga men vafan, någon gång får man väl hänga med i trenderna ;) just nu så är vi hos alexandra med en del folk, senare bär det av till hamburgsund tror jag! aja ha en bra kväll fooolk!
tchatcha!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0